Alles over uitvaarten in Haarlem

uitvaart-haarlem.nl

Welkom op Uitvaart-Haarlem

Op Uitvaart-Haarlem leest u alle informatie over het thema uitvaart in Haarlem. Welke zaken kunt u bij leven al regelen, wat moet u doen als een dierbare is overleden en hoe gaat het verder met het huishouden als uw partner er niet meer is? Het zijn voorbeelden van vragen waar u op deze site een antwoord op krijgt. Op Uitvaart-Haarlem kunt u ook de unieke film bekijken van de drie gemeentelijke begraafplaatsen in onze stad. Kijk voor een overzicht van alle onderwerpen in de infotheek.

Locaties voor uitvaartplechtigheid

Locaties voor uitvaartplechtigheid

De meeste families houden de uitvaartplechtigheid in een crematorium, kerk, moskee of in een van de Haarlemse uitvaartcentra. Ook de aula op begraafplaats Kleverlaan en de kapel van begraafplaats St. Jozef worden regelmatig gebruikt als locatie voor een uitvaartplechtigheid.

Lees verder »

Uitvaartondernemer Haarlem kiezen

Uitvaartondernemer Haarlem kiezen

In Haarlem zijn tientallen uitvaartondernemers actief. In onze bedrijvengids ziet u een overzicht van de belangrijkste uitvaartondernemers uit Haarlem. Juist omdat er zoveel uitvaartondernemingen zijn is het lastig om de uitvaartondernemer te vinden die het beste bij u past. Er bestaat niet echt een handleiding die u in contact brengt met de uitvaartondernemer die het beste bij u past. Maar we kunnen u wel helpen met een aantal belangrijke tips die u goed op weg kunnen helpen.

Lees verder »

Condoleance in Haarlem

Condoleance in Haarlem

De meeste families houden na de uitvaartplechtigheid een condoleance. Dit is de gelegenheid voor belangstellenden om de familie te condoleren met het verlies. Maar doordat mensen elkaar vaak lange tijd niet gezien hebben is het ook een moment om met elkaar samen te zijn en herinneringen op te halen. De condoleance kan heel eenvoudig worden gehouden, maar steeds vaker vullen families de condoleance helemaal in naar eigen wens en smaak. In Haarlem zijn er op dit gebied heel veel verschillende mogelijkheden.

Lees verder »

Overlijden in regio Haarlem melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206